Torna a córrer per la xarxa un nou vídeo del robatori d’una moto amb violència. Aquest cop, però, no ho han aconseguit.

A les imatges veiem a dos individus en un aparcament públic i a plena llum del dia, ambdós tapats i amb el casc posat. Mentre un d’ells fa servir una serra radial per partir el cadenat d’una Ducati, l’altre el cobreix amb un martell a la mà. I és que al seu voltant hi ha un grup de motoristes i vianants que els estan al damunt, intentant que desisteixin. Quan un motorista s’hi apropa massa, però, el que estava serrant el cadenat surt a enfrontar-s’hi, amenaçant amb la serra als vianants, mentre els diu que es facin enrrere.

Amb tot aconsegueixen arrancar la Ducati, a la que li fan saltar també l’alarma. És en aquest moment que es produeixen els moments de més tensió, ja que un dels infractors arrenca a córrer contra un motorista que pretenia impedir-li la fugida, però el deixa estar per poder pujar a la scooter amb la que havien arribat.

Finalment els dos individus aconsegueixen pujar a les dues motos i emprendre la fugida, però el portador de la Ducati acaba perdent la moto gràcies a la persistència dels seus perseguidors. El conductor aconsegueix pujar de paquet a la scooter i els dos van cap a un carreró sense sortida, del que acaben sortint malgrat la pressió de vianants i motoristes, que degut a l’agressivitat dels assaltants, es van haver d’apartar al seu pas.

https://www.youtube.com/watch?v=8u8xXH6DYHA

2
Escriu un comentari

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
Més recents Més antics Els més valorats
Avisa'm de
trackback

[…] Amb freqüència els vianants es troben, a ple dia, amb l’escena d’uns quants encaputxats intentant robar una moto, com vam veure també en aquest intent de robatori d’una Ducati a la mateixa ciutat […]

trackback

[…] de l’altíssim nombre de robatoris de motos que hi ha a la capital del Regne Unit. (Video 1, Video 2, Video […]