És agradable observar bones accions a la carretera, i és que no són tant fàcils de veure com ens agradaria.

En aquesta ocasió és un camioner el que ha demostrat no només ser un bon professional de la carretera, sinó també que gaudeix de ser una persona capaç d’esforçar-se a favor del benestar dels altres.

A les imatges podem veure a un camió aturat darrere d’una motorista que, amb la moto avariada, es troba aturada al bell mig de l’autopista. El camioner, enlloc d’esquivar-la i seguir el seu camí, decideix cobrir-la amb el camió indicant-li que s’acosti al voral de la via  per resguardar-se del trànsit. Mentre el camioner va desplaçant el camió cap al lateral, la noia avança amb el pas del camió, fins que aconsegueix arribar al lateral, moment en el que el camioner continua el seu camí.

Com dèiem és un plaer veure accions de solidaritat sobre l’asfalt com aquesta. Tot i així, cal destacar que el camioner va sospesar i assumir els pros i els contres d’aquesta acció, que comportant un risc considerable per a ell i pels altres usuaris de la via, va considerar que el risc que patia la motorista exposant-se completament al trànsit rodat era superior, i que valia la pena arriscar-se.

Us deixem amb el vídeo:

1
Escriu un comentari

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Txutxi Recent comment authors
  Subscribe  
Més recents Més antics Els més valorats
Avisa'm de
Txutxi
Motorista
Txutxi

Y si hubieran sido camionera y “motoristo”?
Cuantas mujeres se paran ante un hombre que ha pinchado? Al revés, casi siempre hay hombres dispuestos.