Des de França arriba al mercat aquest nou accessori de seguretat que, una vegada instal·lat, ajudarà al motorista a prevenir possibles accidents i problemes de circulació, especialment a les grans vies urbanes.

Es tracta del Cosmo Connected, un accessori homologat que s’ubica a la part posterior del casc, dotant-lo d’una doble funcionalitat.

D’una banda, i gràcies a l’acceleròmetre que porta instal·lat, aquest dispositiu detecta quan el motorista redueix la velocitat o s’atura completament, i ho manifesta a través d’una llum LED de color vermell cridant l’atenció del conductor que portem a darrere.

D’altra banda el Cosmo Connected pot annexar-se a una aplicació mòbil, sent capaç de detectar una eventual caiguda del motorista. En cas de fer-ho alertarà a les persones que tinguem designades del nostre accident, tot plegat segons explica el fabricant en un temps inferior als 3 minuts.

Aquest avís que s’envia als familiars o persones designades inclou el punt geolocalitzat de la posició del motorista

A més a més, el motorista tindrà la possibilitat d’activar el servei de trucada d’emergències a fi efecte de ser assistit des del primer moment pels operadors del 112 en cas d’accident.

El producte té un pes de 150 grams, de tal manera que no hauríem de notar que el portem acoblat al casc.

Escriu un comentari

Sigues el primer de comentar!

avatar
  Subscribe  
Avisa'm de