La noia peca d’inexperta i no aconsegueix seguir el traçat de la carretera.

La nostra protagonista és una motorista novella que acostuma a penjar fotografies al seu compte d’Instagram amb la seva Yamaha R6. Tanmateix sembla ser que no és experimentada rodant en moto, i per aquesta raó podria haver patit l’accident que podem veure a les imatges.

Realment la noia no circula a una velocitat excessivament elevada en arribar a la corba, més aviat es veu sorpresa pel grau de tancament d’aquesta, i s’espanta en interpretar que no pot seguir la trajectòria.

Degut a una aparent inexperiència la motorista és incapaç de corregir la situació, de fet sembla que enlloc d’accionar els frens accelera, i segueix recte.

Segurament producte de la por clava la vista a la corba, i fixant la mirada al guarda-rail ,fa impossible qualsevol intent de seguir el traçat de la carretera. Ja sabem que sovint, a on orientem la vista, orientem la moto.

Durant la maniobra podem veure que enlloc de centrar-se en dominar la moto, els nervis fan que posi un dels peus a terra, un detall que sens dubte evidencia que lamentablement es va veure superada per la inesperada circumstància.

Afortunadament tot i que va patir un trencament de la tíbia, la noia s’ha pogut recuperar.

Cal que siguem conscients i conseqüents amb l’experiència i amb la pràctica que tenim damunt la moto. I és que en determinades situacions, sobretot en imprevistos, el marge per salvar una situació de risc dependrà de la nostra actitud sobre l’asfalt.

Convé no tenir pressa en adquirir pràctica i confiança damunt la moto, i no oblidar que un cop ja siguem més experimentats, seguirem necessitant el marge que comentàvem per poder salvar unes situacions que ho poden canviar tot.

Escriu un comentari

avatar
  Subscribe  
Avisa'm de