La destresa del pilot va sobreposar-se a una caiguda quasi assegurada

Fa unes setmanes ens preguntàvem si el TT de la Illa de Man era una competició massa perillosa per disputar-la amb les motos d’avui en dia, ja que el traçat és el mateix que quan es competia amb motos de 30 cv.

En aquesta ocasió ha estat el pilot James Hiller, de l’equip Quattro Plant JG Speedfit Kawasaki, el que ha estat molt a prop de patir un greu accident durant la competició.

L’espectacular salvada ha tingut lloc a la corba de Barregarrow, coneguda per ser un gir molt ràpid a l’esquerra que els pilots passen a uns 230 km/h.

El pilot anglès va entrar a la corba uns centímetres per fora de la traçada correcta, un fet que va provocar que les dues rodes s’aixequessin de terra per tornar a caure al final de la corba. De la força de l’impacte de la quilla contra el terra, es va trencar el càrter de la moto.

La impressionant destresa del pilot (visible al primer video que us adjuntem) va permetre-li mantenir el control de la moto, però va acabar abandonant la pista a causa de la fuga d’oli que tenia el càrter.

TT – Oil on Road!

Oil on road after J.Hillier cracks sump,M.Rutter on bike behind – slips a bit.Bottom of Barregarrow corner.235-Kmh / 145-MPH"ISLE OF MAN" TT 2018- So many bikes bottom out there all the time.As soon the Marshals knew it was Oil, the Flags went out.It only took a few seconds after M.Rutter past them till the Flags when't out.D.Harrison saw them.

Publicada por TT – Road – Warriors. Lockk9 en viernes, 8 de junio de 2018

Escriu un comentari

avatar
  Subscribe  
Avisa'm de