• Motorista convidat, necessitem tot el suport possible per endurir les penes per homicidis imprudents a les nostres carreteres. El motorista JOSEP BOAN ROSANE va perdre la vida per culpa d'un conductor de cotxe que circulava a 130 km/h en una comarcal sense voral, en que havia de circular com a màxim a 70 km/h.

    El conductor d'aquest cotxe, després de l'accident va passar una revisió mèdica i va tornar cap a casa. 15 dies després de l'accident publicava una foto a Instagram alçant el polze, mentre presumia d'una segona oportunitat que, segons ell, li oferia la vida.

    Més info fent clic aquí.

- EMERGÈNCIA - Tramitació de situacions d'emergència o sol·licituds de suport a companys del fòrum

Roger

Roger

Administrador
Organització del fòrum
Editor Wiki
16 Oct 2015
1.305
2.656
Premis
5
Bones! Arran de la proposta del @Burkat450R iniciem aquesta funcionalitat al fòrum, que tot sigui dit, esperem de no haver de fer servir gaire sovint, però que hi ha de ser.

Es tracta de comunicar als companys del fòrum que tenim una emergència o que necessitem ajuda o suport en alguna cosa, principalment pel que fa referència a l'àmbit del motociclisme, però ho fem extensiu com no pot ser d'altra manera, a qualsevol requeriment al que els altres, com a companys del fòrum, puguem donar resposta o un cop de mà.

Quedar-nos sense benzina en plena nit, trobar-nos sense allotjament de manera imprevista, tenir una avaria mecànica en un mal moment que ens impedeix complir amb compromisos importants, etc.

Com és evident hem d'evitar fer un ús arbitrari o irreflexiu d'aquesta funcionalitat, ja que posarà en alerta a tot el fòrum per nosaltres. D'altra banda, no dubteu en fer-ho servir si ho necessiteu.

Si s'estima que la sol·licitud d'ajuda manca aparentment de fonament, o no encaixa amb el funcionament al que es destina aquest sistema, l'administració del fòrum podrà discrecionalment no tramitar la sol·licitud d'ajuda, eliminar el missatge de la vista pública i comunicar-se amb la persona que l'ha activat per aclarir la prioritat real de la situació.

El sistema de moment funcionarà de manera següent, tot i que al fil que ha obert el @Burkat450R seguim acceptant suggeriments i propostes de funcionament:

Passos

  1. Un company necessita ajuda i obre un fil en aquest fòrum d' "Emergències o sol·licituds de Suport"
  2. Automàticament l'administració copiarà el missatge i iniciarà una conversa amb tots els membres del fòrum a la vegada, en la qual els farà arribar el missatge amb l'enllaç al fil original perquè hi puguin participar.
  3. En iniciar-se aquesta conversa, tots els usuaris rebran al seu correu electrònic un missatge amb el prefix d' "- Emergència -", amb la qual cosa arribem a tots, i de tots, amb sort alguns podran donar un cop de mà.
  4. Tenim l'opció de treballar per províncies, però realment molts ens movem d'aquí cap allà, i tenim influència o contactes en més d'una zona o província, així que de moment em sembla més eficaç alertar-vos a tots si fa falta, ja que en principi són situacions que no s'han de donar gaire sovint
Sales de Crisi (Al servidor de Discord, accessible des del telèfon mòbil)
  • Habilitem les Sales de Crisi al Discord de motoristes.cat, a fi d'agrupar a totes les persones que vulguin treballar en la resolució de la situació concreta, a través d'una conversa conjunta parlada, emprant el telèfon mòbil. Hi podran participar tant les persones que actuïn directament en la resolució de la situació, com les que s'hi uneixin amb afany de col·laborar.
    • La persona que ha activat l'emergència serà la que decidirà si vol prescindir de la presència d'algun dels participants a la conversa, a fi efecte de mantenir o perfilar la resolució desitjada de la situació. Qui dificulti o obstaculitzi la taula de treball en aquest xat a criteri de qui ha activat l'emergència, i a fi de garantir-ne l'autoritat de moderació, podrà ser reportat a l'administració del fòrum i haurà de respondre d'haver obstaculitzat la conversa.
    • L'administració de motoristes.cat es reserva la màxima autoritat en la moderació de les sales, si hi és present i considera necessari exercir-la.
  • S'habiliten 3 Sales de Crisi per donar cabuda a 3 situacions d'emergència simultànies
  • S'habiliten 3 Taulells de Crisi per emprar de manera escrita a través de text, per si cal recopilar dades o informació amb major agilitat de la que ofereix el fòrum des del telèfon mòbil.
  • Enllaç d'accés al servidor de Discord: https://discord.gg/ppamvkV
    • Teniu app d'Android i d'iOs per fer-lo servir més còmodament.

112

  • En cas d'una emergència que requereixi l'activació de recursos sanitaris, de seguretat o d'extinció d'incendis o salvament convé alertar sempre al 112.
  • Per tenir una cobertura professional vers les eventualitats a la carretera, dins o fora del país, recomanem un servei professional com el que ofereix el RACC Moto, amb el qual tenim un conveni del 20% de descompte en les quotes de tot l'any pels membres del fòrum.
 
Última edició:
Burkat450R

Burkat450R

Com es caminava?
OffRoader
4 Abr 2020
241
402
Premis
7
Moto
Bultaco juntior 75c.c/Beta tr39/Gas gas ec125R/ktm exc450-r/honda CBR 600 f2/ suzuki gs500e / Kawasaki klx 650r
Gràcies Roger...
 
  • Like
Reaccions: Serra i Roger

Fils similars