Subscripció mensual a Motoristes.cat

Tira endavant Motoristes.cat fent-te soci

Portem des del 2015 amb vosaltres així que ja sabeu què fem i com ho fem. Ens agraden les motos des de que érem nens i les gaudim encara ara, que ja som grans. Les motos son part de nosaltres, i els motoristes, els nostres companys.

Ens agrada la conducció, el pilotatge, les motos noves, les antigues, les novetats del sector i també els successos que l’envolten, especialment al nostre territori. Malauradament ens toca fer front a unes xifres altíssimes de sinistralitat, i volem fer-ho amb sensibilitat, però també amb rigor i responsabilitat. Perquè cal lluitar tant a favor de canviar les coses, com en conscienciar-nos a nosaltres mateixos del valor que té la seguretat viària, un valor que no només ens implica a nosaltres sinó també a la resta d’usuaris de la carretera.

Volem ser el nexe del motociclisme a Catalunya, i volem que tots els que sentiu aquesta passió, en formeu part.

Ens agrada explicar, escriure, difondre, compartir i donar força al sector, però per seguir-ho fent, necessitem que d’alguna manera el projecte sigui rentable. Per aquest motiu posem al vostre abast la possibilitat d’associar-vos al projecte a través de quantitats molt reduïdes, de manera que donar-nos força i empenta, gasolina al cap i a la fi, sigui una decisió basada en la voluntat i el convenciment, i no en l’economia.

Gas!