Categories
Equipament Seguretat viària

Comoditat o seguretat?

Al llarg d’aquestes dates ens trobem que anar amb moto pot passar de ser un plaer a ser o bé un calvari, o bé una imprudència.

I és que no és fàcil prioritzar la prevenció davant accidents o caigudes quan sota els guants, els pantalons i la jaqueta suem la cansalada. Els primers exemples ens els trobem a ciutat, quan per moure’ns al llarg d’aquesta hi ha diversos motoristes que opten per desplaçar-se amb xancles o sandàlies, i amb pantalons curts.

Cal reconèixer que posar-nos els pantalons de cordura, les botes altes i la jaqueta de pell o de cuir per ciutat pot resultar excessivament incòmode, però potser hi ha alternatives menys extremes: Uns texans, unes botes menys altes o simplement unes sabates robustes i una jaqueta sense forro poden ser bones opcions a tenir en compte, tot assumint que resten un considerable nivell de protecció.

Resumint, tots volem anar fresquets i còmodes fins i tot a l’estiu, però potser val la pena cedir una mica de la nostra comoditat a favor d’un nivell raonable de protecció.