fbpx
Dimarts, octubre 4, 2022
HomeEquipamentComoditat o seguretat?

Comoditat o seguretat?

Al llarg d’aquestes dates ens trobem que anar amb moto pot passar de ser un plaer a ser o bé un calvari, o bé una imprudència.

I és que no és fàcil prioritzar la prevenció davant accidents o caigudes quan sota els guants, els pantalons i la jaqueta suem la cansalada. Els primers exemples ens els trobem a ciutat, quan per moure’ns al llarg d’aquesta hi ha diversos motoristes que opten per desplaçar-se amb xancles o sandàlies, i amb pantalons curts.

Cal reconèixer que posar-nos els pantalons de cordura, les botes altes i la jaqueta de pell o de cuir per ciutat pot resultar excessivament incòmode, però potser hi ha alternatives menys extremes: Uns texans, unes botes menys altes o simplement unes sabates robustes i una jaqueta sense forro poden ser bones opcions a tenir en compte, tot assumint que resten un considerable nivell de protecció.

Resumint, tots volem anar fresquets i còmodes fins i tot a l’estiu, però potser val la pena cedir una mica de la nostra comoditat a favor d’un nivell raonable de protecció.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. en el meu cas depen molt del q hagi d fer, si he d sortir un moment a buscar alguna cosa q es tarden 2min amb moto, vaig com vagi vestit (molt mala sort has d tenir xq et passi alguna cosa.. tot hi q pot passar) xo mes aviat si he d sortr de ciutat encara q faci calor, sempre vaig amb texans, bambes, jaqueta i guants. suant com un tossino xo ja em porto una motxilla amb pantalons curts i samarreta, prefereixo suar i si caic no deixarme mitja cama a lasfalt, tot i q reconec q si he d sortir fora d ciutat intento q no sigui en hores on el sol esta a tope.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here