fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeSeguretat viàriaEs difonen les imatges de l'accident mortal d'un motorista per conscienciar als...

Es difonen les imatges de l’accident mortal d’un motorista per conscienciar als conductors

La moto va incendiar-se quan un va xocar frontalment amb una altra motocicleta que va envair el seu carril

El vídeo pot ferir sensibilitats degut a la duresa de les imatges

La víctima, Lewis Clark, amb 22 anys d’edat, va perdre la vida en un accident de moto quan va topar frontalment amb una altra motocicleta que havia envaït el seu carril, segons explica el diari The Sun. Tant la mare de Lewis com la família de l’altre motorista que va perdre la vida en l’impacte han decidit difondre les imatges de l’accident, en les quals es pot veure com després de la col·lisió la moto es va incendiar, per conscienciar a altres motoristes dels riscos que corren quan surten a la carretera. Lewis Clark i l’altre motorista van morir quasi immediatament després de topar de manera frontal.

Font de l’article: CatalunyaDiari

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here