fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeGeneralConeixes els motovloggers?

Coneixes els motovloggers?

Qui són i què fan?

De ben segur que, més o menys, tots mireu vídeos a youtube. Doncs entre tots els que fan vídeos en aquesta plataforma n’hi ha uns quants que generen contingut motorista de diverses maneres, des de molts punts de vista i des de perspectives molt variades.

Per exemple, mentres uns ens dediquen a gravar-se realitzant tutorials explicatius, teòrics i pràctics sobre tècniques i posicions de conducció; d’altres es limiten a gravar-se conduint, sense dir ni una paraula. Ambdós conceptes permeten a l’espectador gaudir del contingut, ja que uns transmeten coneixements o entreteniment, i els altres ofereixen l’espectacle de gaudir del so de la moto i del traç de les corbes i del paisatge.

Per a acostar-vos a aquests motoristes que s’han endinsat a la immensa comunitat de “Youtubers”, hem contactat amb un d’ells per a que us expliqui de primera mà en què consisteix això dels Motovlogs:

El “Rider Barcelona” és un motorista de la ciutat comtal que va a llom d’una Husqvarna Nuda 900, que compagina amb una Honda CBF 600.

Rider, què és per tu fer motovlogs? Per mí, fer motovlogs, es una manera d’expressar el que tinc ficat dins del cap alhora que disfruto de la meva passió: Les motos! Bueno, com a tots nosaltres!!

Què et motiva a gravar-ne? L’única motivació que m’impulsa a gravar un vídeo i pujar-lo a Youtube es l’entreteniment. Així que podem dir que ho faig per passar l’estona. Ni més ni menys!

Què t’aporta? He conegut gent impressionant. Aloysius Pendergats, per exemple, un company Motovlogger també de Barcelona. El vaig conèixer per Youtube i ara tenim una gran amistat! Qui m’anava a dir a mi que un gran amic arribaria de Youtube?

Què n’esperes? La veritat es que no espero res. Es cert que hi ha gent que espera que el seu canal sigui un referent, que sigui una font d’ingressos extres, “fama” … Jo només vull pujar un vídeo, passar-ho bé, conèixer bona gent i res més. Pot ser, i només pot ser, si canvies la meva estratègia arribaria a més gent. Però jo vull continuar parlant de política al meu canal quan em vingui de gust, parlant clar, no spamejar Internet de cap a peus, no vull competir … En definitiva, això es una distracció per mi i ho continuarà sent.

Gràcies a Motoristes.cat i a tots vosaltres per llegir l’entrevista! Una abraçada molt forta, companys!

Pots veure aquí un dels seus vídeos:

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here