fbpx
Dilluns, agost 15, 2022
HomeDebatCom actuaries si veus com roben una moto?

Com actuaries si veus com roben una moto?

T’has trobat mai en la situació de presenciar el robatori d’una moto? Com creus que actuaries? El motorista del vídeo decideix actuar i plantar cara als lladres. Ho fa donant cops de gas per cridar l’atenció, anant a demanar ajuda i fins i tot passant una i altra vegada per davant dels delinqüents per intentar desistir-los.

Els delinqüents, per part seva, van intentar agredir al motorista que grava, aconseguint trencar l’anti-robatori de la R1 i prendre la moto espitjant-la. El motorista va intentar aturar-los, però el van colpejar amb una barra de ferro i el van ruixar amb una espècie d’esprai, provocant que caigués al terra.

Pel que fa al propietari de la R1 robada, Ben Hardingham, ha agraït públicament al seu perfil de Facebook els intents del motorista d’evitar el robatori. Uns intents perillosos, desencertats i desaconsellables per la seguretat d’un mateix, i pel poc efecte que solen aconseguir.

A més a més, Ben Hardingham ha obert un compte per recaptar fons per arreglar els desperfectes que van causar els delinqüents tirant a terra la CB1000R del motorista que va gravar les imatges.

I vosaltres, com actuaríeu? Què en penseu de l’actuació del motard de la CB1000R?

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. […] és la primera vegada que parlem dels robatoris de motos a Londres. I és que a la capital del Regne Unit porta una bona temporada arrossegant problemes amb els […]

  2. […] Hem parlat en múltiples ocasions de l’altíssim nombre de robatoris de motos que hi ha a la capital del Regne Unit. (Video 1, Video 2, Video 3) […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here