fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
Homeaplicacions mòbilsBMW i Rever creen una nova aplicació per motoristes

BMW i Rever creen una nova aplicació per motoristes

BMW Motorrad i la comunitat de rutes i motoristes Rever han unit esforços per potenciar la filosofia viatgera i rutera de les dues rodes.

Rever, que va néixer al 2015, és una aplicació gratuita per a Android i iOS que està pensada per tots aquells que gaudeixen sortint amb la moto per realitzar rutes i escapades.

L’aplicació ha traçat milions de kilòmetres de rutes moteres per 119 països diferents. La seva funció principal és la de descobrir noves carreteres, crear rutes a mida, seguir rutes ja creades i compartir l’experiència a les xarxes socials.

A més de la versió gratuita, els usuaris disposen d’una versió de pagament que inclou característiques addicionals com l’accés exclusiu a les recomanacions de ruta de Butler Maps, alertes de seguretat personalitzades, entre d’altres factors. Des de motoristes.cat ens mostrem desencantats amb aquest aspecte, i és que una aplicació destinada a la carretera no pot reservar-se funcions dedicades a la seguretat pels que decideixin pagar. Bé, si que pot, però és jugar brut.

Heiner Faust, Vicepresident de Vendes i Màrqueting de BMW Motorrad, comenta: <<Veiem el futur del motociclisme com una experiència connectada, una en la que els pilots utilitzen l’última tecnologia per millorar la seva experiència de conducció compartint la seva passió per les motos.>>

Font de l’article: fórmulamoto

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here