fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeSuccessosEl tràgic accident mortal de la Carmen, una jove motorista de només...

El tràgic accident mortal de la Carmen, una jove motorista de només 17 anys d’edat

La Carmen era una noia apassionada de les motos que tenia només 17 anys. El passat dilluns 29 d’agost va pujar a la seva Derbi GPR 50 i, aprofitant els últims dies de les vacances d’estiu, va enfundar-se el seu mono de cuir Dainese i va sortir a gaudir de les corbes de la serra oest de la Comunitat de Madrid, un lloc molt freqüentat pels motoristes de la zona centre, especialment els caps de setmana.

Tristament va patir un accident desafortunat a la M-512, aprop de Robledo de Chavela, que li va prendre la vida. La Guàrdia Civil va comentar que no hi avia cap altre vehicle implicat en aquest fatal accident, que va poder ser causat per una distracció o per una avaria mecànica, que va causar una caiguda mortal.

Els serveis d’emergència van fer tot el possible per mantenir amb vida a la Carmen. Van traslladar-la amb un helicòpter a l’Hospital 12 d’Octubre al centre de Madrid, a on va ingressar amb estat crític a causa dels múltiples politraumatismes que havia patit a la caiguda. A pesar dels esforços de l’equip mèdic, la Carmen va perdre la vida pocs minuts després d’arribar al centre hospitalari.

La notícia de la seva pèrdua va caure com una gerra d’aigua freda entre els veïns de Valdemorilo, el seu poble. Allí vivia amb el seu pare, que s’havia divorciat recentment i que no va poder assimilar la pèrdua de la seva filla. El Pedro, que així s’anomenava, va anar el dia següent al punt exacte de l’accident, a on armat amb una escopeta, es va treure la vida. Abans de fer-ho, havia col·locat allí mateix un dels cascs de la seva filla amb una rosa al seu interior.

La Carmen era molt activa a les xarxes socials. Al seu perfil d’Instagram Ridker, on compta amb uns 4.000 seguidors que han lamentat la seva pèrdua, compartia fotos en les que mostrava la seva passió per les dues rodes, sempre ben equipada i en companyia dels seus amics.

Amics i familiars han difós el hastag #TodosSomosCarmen29 a les xarxes socials, per a poder rendir-li un homenatge. Marc Márquez, ídol de la jove motorista, ha contactat amb l’entorn de la noia de manera privada per expressar el seu condol a la família.

Font de l’article: Todocircuito

La Asociación Motera Catalana ha convocat un minut de silenci i la lectura d’un manifest per aquest pròxim dilluns. Per a més info: http://goo.gl/ZGqnqJ

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here