fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsEsportivesLes primeres fotos reals de la nova MV Agusta F4Z

Les primeres fotos reals de la nova MV Agusta F4Z

Realment després de que MV Agusta publiqués els renders de la MV Agusta F4Z, ja quedaven pocs misteris sobre aquesta moto. Els aficionats a la marca van reaccionar de maneres molt diverses, des d’uns que no podien amb el nou frontal, com els que l’admiraven pel seu disseny atrevit i innovador.

Els d’MV Agusta ja l’han presentada en societat, publicant les primeres fotos oficials de la màquina en viu i no en ordinador. En el mateix comunicat, la fàbrica de Varese parla de la història que els envolta i del passat d’un estudi fundat per Ugo Zagato al 1919, que s’havia centrat en el disseny de motos esportives.

MV-Agusta-F4Z-Zagato-7

Com el seu propi nom indica, la MV Agusta F4Z s’ha construït emprant elements bases de la màquina més famosa de MV. Cal destacar-ne els colors, que un cop a l’aire lliure, han guanyat en estil i intensitat.

Agradi més o agradi menys no podem fer més que reconèixer que l’estratègia de MV ha funcionat, i que els italians comencen aquest setembre estant a la boca de tothom.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here