Realment després de que MV Agusta publiqués els renders de la MV Agusta F4Z, ja quedaven pocs misteris sobre aquesta moto. Els aficionats a la marca van reaccionar de maneres molt diverses, des d’uns que no podien amb el nou frontal, com els que l’admiraven pel seu disseny atrevit i innovador.

Els d’MV Agusta ja l’han presentada en societat, publicant les primeres fotos oficials de la màquina en viu i no en ordinador. En el mateix comunicat, la fàbrica de Varese parla de la història que els envolta i del passat d’un estudi fundat per Ugo Zagato al 1919, que s’havia centrat en el disseny de motos esportives.

MV-Agusta-F4Z-Zagato-7

Com el seu propi nom indica, la MV Agusta F4Z s’ha construït emprant elements bases de la màquina més famosa de MV. Cal destacar-ne els colors, que un cop a l’aire lliure, han guanyat en estil i intensitat.

Agradi més o agradi menys no podem fer més que reconèixer que l’estratègia de MV ha funcionat, i que els italians comencen aquest setembre estant a la boca de tothom.