fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeTutorialsCom crear el vostre propi seient de gel?

Com crear el vostre propi seient de gel?

Avui us portem una guia molt interessant que us permetrà convertir el seient de la vostra moto en un seient de gel.

  • Ara toca treure el seient de la moto, n’extreiem les grapes del tapissat de manera que ens quedem només amb l’encoixinat.
  • Ara hem de marcar a on volem portar el gel. En una ninja, per exemple, els seients tenen una gomaescuma tant fina que només s’hi poden marcar petits trossos des d’on l’escuma és suficientment gruixida, ja que necessitem 1.5 cm de profunditat, 1 cm de gel i 0.5 de neoprè que posarem a damunt per aïllar-lo del sol i dotar-lo de comoditat.
  • Seguidament procedim a dibuixar una quadrícula de la qual en tallarem amb un cúter 1.5 cm, per posteriorment extreure’n quadrat a quadrat la gomaescuma, formant el buit pel gel.
  • Començarem l’extracció de la gomaescuma, és una tasca delicada així que cal paciencia. Una bona manera de fer-ho pot ser emprar un cúter amb el seient del copilot, i posteriorment un raspador com el que es fa servir al vídeo pel seient del pilot.
  • A continuació tallem el gel a la mesura del buit del seient, pel copilot es poden emprar els dos extrems i pel pilot el sobrant.
  • Posteriorment cobrim el gel amb una capa de neoprè tallada del mateix gel que hem comprat. No fa falta enganxar el gel ni el neoprè. Una vegada tapissat es manté a lloc només per la pressió, i l’enganxor del gel també hi ajuda.
  • Tornem a cobrir el seient amb el tapissat i el grapem novament.

Clica aquí per veure les fotografies del procés

Us adjuntem un vídeo amb la realització d’aquest procés:

Font: Forocoches

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here