fbpx
Dijous, juliol 7, 2022
HomeNovetatsEs confirma l'arribada de la Honda X-ADV el 2017

Es confirma l’arribada de la Honda X-ADV el 2017

Ja fa una temporada que s’està parlant de la nova Honda -ADV 2017, un model amb novetats tècniques importants. Finalment s’ha confirmat l’arribada d’aquesta innovadora moto al mercat de la nova temporada.

Tot i que no han volgut oferir dades tècniques sobre el nou model, des d’Honda si que han confirmat que arribarà amb el sistema d’embragatge DCT. Una dada que reforça altres detalls com que tindrà el mateix motor que la Honda Integra o que utilitzarà llantes de radis de 17” al tren davanter, i de 15” en el posterior.

honda-x-adv-2017-01-1200x800

De moment Honda ens farà esperar fins el Saló de Milà de 2016 per saber-ne més detalls, però de moment ja és una gran notícia la seva pròxima arribada a les botigues.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here