Site icon Motoristes.cat

La Montesa Impala 3 ja és una realitat

Foto de motociclismo.es

La seva presentació al Saló Retromoto de Barcelona ha aixecat moltíssima expectació. La interessant iniciativa ha sortit del Concessionari Oficial Honda Impala de Barcelona, amb el seu propietari Xavi Arenas i el seu germà José al capdavant (el primer és, a més, president del Moto Club Impala). Ambdós han invertit il·lusió, temps i diners en aquest projecte, amb l’objectiu de reviure la que potser és la moto més llegendària de la industria del nostre país.

Tot i que el projecte ha comptat des de sempre amb la <<empatia>> per part d’Honda, tota la iniciativa ha estat privada, i per tant, s’ha buscat al màxim l’economia de fabricació, pensant tant en la seva comercialització com a moto completa, com en forma de <<kit>> adaptable a la Honda CB 500F, la moto que serveix de base tècnica del prototip i que reflexa, a la vegada, els valors de la Impala com una moto àgil, urbana i versàtil. És per aquesta raó que mantenen el màxim de components de sèrie d’aquest model, amb la finalitat de no encarir el producte i facilitant el muntatge en la mesura en que sigui possible.

Pel que fa al disseny, aquest és responsabilitat d’un ex membre destacat del prestigiós estudi Pininfarina i, tot i que no és definitiu al 100%, es troba a la seva fase final de desenvolupament. La millor notícia és que les possibilitats de producció per part d’Honda Espanya sota la marca Montesa són molt altes, tot i que encara no es pugui declarar de manera oficial, com tampoc ho és la denominació <<Impala 3>>, com ja se la coneix entre els aficionats que ja esperen el seu llançament al mercat, previst per finals de 2017.

Font: motociclismo.es

Exit mobile version