fbpx
Dilluns, maig 23, 2022
Homeaplicacions mòbilsLocalitza els radars amb el mòbil

Localitza els radars amb el mòbil

Abans de compartir amb vosaltres aquest article us volem informar de que si bé conèixer la ubicació dels radars és quelcom lícit, tant que fins i tot la DGT ofereix la seva pròpia base de dades per consultar la ubicació de tots els radars actius, compartir la ubicació dels controls policials no ho és. I és que fer-ho compromet la seguretat dels agents i la de la tasca que estan realitzant, una tasca que pot estar relacionada, o no, amb el trànsit, però que de compartir-la posem en risc qüestions que poden ser importants per a tots. A part de que fer-ho pot comportar sancions.

Dit això, i si estàs interessat en un avisador de radars, el teu smartphone et pot ser d’utilitat. De fet pot convertir-se amb una bona eina per a estalviar-te multes de trànsit. Per aconseguir-ho et facilitem les millors aplicacions que et permetran detectar els radars.

Radardroid

app2

És la més cara de totes les de la llista en la seva versió Pro, però el servei que ofereix aquesta versió fa que pugui merèixer la pena pagar-ne el preu: podrem retirar-ne la publicitat i ens avisarà dels radars en funció del carril pel que estiguem circulant, a més de que ens permetrà executar-la en segon pla, entre d’altres funcions. La versió gratuita de l’aplicació, la Lite, disposa d’avisos sonors pels radars i també es pot utilitzar com un GPS convencional.

  • Disponible a: Android
  • Preu: La versió Lite és gratuita i la versió Pro costa 5.99 €

TomTom Radars de Trànsit

img_0001

Aplicació que detecta els radars en ruta i que inclou informació, no només de TomTom (un dels majors fabricants de navegadors del món), sinó que també inclou informació aportada pels usuaris de l’aplicació, a fi d’actualitzar la ubicació dels cinemòmetres (radars). El punt negatiu és que no avisa de radars mòbils, tot i que registra el 95 dels fixos d’Espanya.

Disponible a: Android
Preu: Gratuïta

Avisador de radars

img_0002

El seu aspecte diferenciador és que avisa només dels radars que estan ubicats al lloc més pròxim de la nostra posició, evitant informació innecessària. A més, no només alerta dels fixos, sínó que també ho fa dels mòbils i, incús, dels que estan situats als semàfors. La seva base de dades és molt completa i fiable.

Disponible a: iOS i Android
Preu: 1.99€

CamSam

img_0003

Té una base de dades que comprèn més de 60.000 radars de tot el món, i que permet configurar la manera en que prefereixes ser notificat en funció de la distància del radar. T’informa de les possibles multes en funció de la via. El millor de tot és que no necessita una conexió de dades per funcionar.

Disponible a: Android
Preu: Gratuïta

DGT

img_0004

Per estrany que sembli, com hem comentat al principi, és la pròpia DGT que ofereix la seva base de dades per consultar la ubicació de tots els radars que té actius. Està actualitzada constantment i també ofereix informació sobre el trànsit. Com a afegitor, es poden veure les càmeres de trànsit per veure com està la carretera.

Disponible a: iOS i Android
Preu: Gratuïta

Waze

img_0005

És una xarxa social de conductors que pertany a Google. Conta amb més de 30 milions d’usuaris que avisen a temps real de qualsevol incidència que tingui lloc a la carretera, inclús dels radars fixos i mòbils (inclús quan estan en moviment). A més, és capaç de buscar la gasolinera més barata pròxima a la teva ubicació, i de fer de navegador indicant-te la ruta més ràpida.

Disponible a: iOS i Android
Preu: Gratuïta

SocialDrive

img_0006

El seu funcionament és molt similar a Waze, però conta amb la particularitat de que l’usuari tria la seva zona de residència i crea alertes al seu voltant. Té com a suport a més de dos milions d’usuaris i t’indicarà els radars fixos i mòbils, els embussos, les vies tallades i tot el que pugui succeïr durant el teu trajecte a temps real. Els responsables d’aquesta aplicació s’encarreguen de moderar la informació aportada pels usuaris.

Disponible a: iOS i Android
Preu: Gratuïta

ICoyote

img_0007

És una de les aplicacions d’aquest tipus millor valorades pel RACC. De la mateixa mandra que les anteriors, està basada amb la informació aportada per tots els usuaris, raó per la qual també indica els embussos, les retencions, les obres i els accidents en temps real. També es pot utilitzar com a navegador, i et diu a on has aparcat la moto i si estàs cansat conduïnt.

Disponible a: iOS i Android
Preu: Gratuïta

 

Font de l’article: Fórmulamoto

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular