Site icon Motoristes.cat

Suzuki on Route, nova app gratuïta de rutes

Suzuki posa en marxa una aplicació web per promoure les sortides en moto. “Suzuki On Route” també servirà per organitzar quedades en moto en grup.

Si ets dels que els agrada sortir a fer rutes en moto, això t’interessa. Suzuki presenta “Suzuki On Route”, una aplicació web d’accés gratuït en la que pots compartir els teus viatges preferits i conèixer altres rutes pujades per altres motoristes. L’objectiu d’aquesta plataforma és convertir-se en la xarxa social dels motoristes que solen fer rutes.

Per gaudir de “Suzuki On Route” només cal que entris a www.suzukionroute.es i et donis d’alta de manera breu, ja que permet el registre mitjançant Facebook. Després simplement hauràs d’editar el teu perfil i començar a explorar l’aplicació.

L’usuari tindrà a la seva disposició multitud de rutes, però a més podrà crear les seves pròpies per compartir-les a la vegada amb els altres. El seu ús és molt intuïtiu i sembla força senzill, elegint els punts d’inici i d’arribada a més del tipus de moto al que està dirigit el recorregut. També és poden pujar fotografies de la zona. Després es podrà compartir la ruta amb la resta dusuaris, que podran veure la durada i els kilòmetres aproximats.

Una de les millors funcionalitats de “Suzuki on Route” és la possibilitat d’organitzar quedades, promovent així les sortides en moto i realitzar rutes en grup. El sistema tindrà notificacions d’altes i baixes en la quedada que s’hagi organitzat.

La app web és utilitzable a més en qualsevol dispositiu, especialment des del mòbil, en el qual farà ús dels seus sistemes de geolocalització. Una aplicació nova d’aquestes característiques que a més és gratuïta sempre és interessant de provar.

Clica aquí per accedir a Suzuki On Route

Exit mobile version