fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeVídeosUn motorista quasi xoca amb la Guàrdia Civil en un control

Un motorista quasi xoca amb la Guàrdia Civil en un control

Poc s’esperava el conductor d’aquesta z800 que, encapçalant un extens grup de motoristes en una zona de corbes, es trobaria de cara amb un control de la Guàrdia Civil.

El conductor en qüestió anava una mica passat de velocitat, prou com per arribar a la corba tant ràpid que no va poder mantenir la trajectòria, de manera que va envair no només el carril contrari sinó també la cuneta on hi havia els agents de l’institut armat. El pilot s’excusa, com podeu veure al vídeo, dient que s’ha espantat davant la seva presència, però com ell bé reconeix a l’agent, si hagués anat a 50 no s’hauria espantat. De fet no resulta del tot apreciable si circulava a una velocitat massa elevada per traçar la corba, però sigui com sigui, si enlloc del control s’hagués trobat un vehicle de cara i hagués envaït igualment el carril contrari, el desenllaç hauria pogut ser tant diferent com lesiu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here