Un motorista enxampa l’autor d’una col·lisió

0
278

Avui us portem el vídeo d’un motorista que ha permès la identificació d’un infractor. Aquest va causar una col·lisió contra un vehicle i es va donar a la fuga.

El motorista s’hi va acostar per gravar-ne la matrícula i el va avisar de que el tenia enregistrat, i que el que havia de fer era tornar enrrere per parlar amb els propietaris del vehicle afectat. Malgrat la insistència del motorista i l’advertència de que el tenia identificat, el conductor del cotxe va decidir passar completament del tema i seguir el seu camí.

Com veureu en el segon vídeo que us portem, els propietaris del vehicle afectat li expressen el seu agraïment, ja que sense la seva acció no haurien pogut enxampar al culpable d’una actitud tant miserable.

Vídeo de l’acció del motorista, en què s’adona de la col·lisió i va a identificar al culpable:

Vídeo del missatge dels propietaris un cop va concloure el cas en mans de la justícia:

Malgrat el valor d’aquest motorista i l’ajut indubtable que va suposar pels propietaris del vehicle, a part del fet de col·laborar en la identificació d’un infractor, des de motoristes.cat volem aclarir que aquest tipus d’accions només valen la pena i surten a compte quan no comprometen la seguretat del trànsit, dels implicats i de les lleis i normes. I és que si per caçar a un infractor hem de comprometre aquests aspectes, el correcte i adequat és trucar a la policia, facilitant totes les dades possibles sobre l’infractor i l’incident.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here