Site icon Motoristes.cat

Acomiadar-se de la moto a l’hivern?

Fotografia de Baker

Ja fa uns dies que, més o menys, tots comencem a notar l’arribada d’un hivern que s’ha fet esperar força. I davant d’aquesta baixada de temperatures ens toca fer una reflexió sobre l’ús que donarem a la moto, ja sigui per seguir-li donant gas o bé per acomiadar-la fins que torni el bon temps.

Hem d’admetre que no és que hi hagi una decisió més lloable o lògica que l’altra. I és que són molts els factors que tenen a veure amb la tria: L’ús que es dóna a la moto, la distància que es recórre, la tolerància del motorista a les inclemències del temps i fins i tot el tipus de moto són factors que determinen l’experiència de conducció. I no ens enganyem, si estar amb les mans al manillar és un calvari, el que toca és baixar.

D’altra banda som molts els que, encara que ens fos més còmode i pràctic aparcar-la una temporada, no la volem deixar de banda. I és que la passió i el goig que ens desperta conduïr-la compensa les incomoditats i molèsties pròpies de l’estació d’hivern. Aquestes inconveniències, amb un equipament correcte, es poden dominar fins a límits sorprenents. Així que si teniu ganes de moto tot i les molèsties no tingueu por.

L’hivern és una estació collonuda per anar amb moto si un s’hi troba a gust.

Exit mobile version