fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeCompeticióCelebració a Cervera del 5è títol de campió de Marc Márquez

Celebració a Cervera del 5è títol de campió de Marc Márquez

Ahir dia 19 es va celebrar a Cervera el títol de campió del mundial de Moto GP d’aquest 2016, el 5è títol de campió que assoleix el Marc entre les categories de 125 (1), Moto2 (1) i MotoGP (3).

El cerverí va gaudir de la festa amb tota la seva família, els seus amics i els membres de l’equip Repsol des del primer moment. Mentre la Plaça Pius XII s’omplia amb antelació a la seva arribada, el pilot anava fent camí en una rua escortada pels Mossos d’Esquadra, la Policia Local, diversos voluntaris i una bona colla de motos causant sarau al final de la comitiva. Cal remarcar la bona voluntat de la persona encarregada d’animar i distreure el públic durant hores des de l’escenari, fins l’arribada del campió.

Una cop davant del públic, el Marc va tornar a fer notar que Cervera és casa seva. Es va mostrar pròxim als seus aficionats i va obrir al públic la seva família i el seu equip. Va ser un acte distret i agradable, en el que ens van passar també un parell de vídeos sobre la temporada que van ser força entretinguts.

Us deixem amb algunes fotografies de l’acte.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here