Site icon Motoristes.cat

Llancen una ampolla a un motorista des d’un cotxe enmig de la carretera

A les imatges podem veure al copilot d’un monovolum llançant una ampolla de plàstic a un motorista. Si ja de per si és una acció irresponsable i perillosa, la resposta del motorista ha obert un debat a la xarxa. Aquí teniu el vídeo:

Després de l’origen del conflicte (que no es mostra al vídeo que ha penjat el motorista) i d’un intercanvi de gestos despectius, el conductor del monovolum aprofita que el motorista se li posa al costat per llançar-li una ampolla de plàstic.

Acte seguit el motorista s’atura al voral de la carretera per recollir una pedra i, un cop en marxa, segueix al conductor del monovolum durant 20 minuts. Quan s’adona que el vehicle es disposa a entrar a una gasolinera, el motorista obre gas i, un cop a l’altura del conductor, llança la pedra destrossant el vidre de la finestra. 

A les xarxes socials molts usuaris feliciten al motorista per respondre d’una manera justa a una acció tant miserable, però també n’hi ha que qualifiquen aquesta resposta d’inadequada i perillosa.

Des de motoristes.cat pensem que a la carretera i en plena marxa, no hi ha lloc per aquest tipus d’accions per part de ningú. El fet de respondre a accions ofensives i fins i tot violentes genera risc i perill addicional no només per les parts implicades sinó també per la resta d’usuaris de la via i espai públics, i per tant, no tenen ni raó de ser ni valen la pena.  Des del cantó de la seguretat vial i el benestar comú, el correcte és intentar retenir les dades que puguin ajudar a identificar a l’infractor i passar-les a la policia.

Motoristes, com ho veieu vosaltres?

Exit mobile version