Una fotografia captada d’amagat obre les sospites de que podria arribar al mercat una BMW F 1000 GS, amb motor bicilíndric en línia que plantaria cara a motos del segment com la Africa Twin, entre d’altres.

Un fet sorprenent, a més de la seva mida general, són les dimensions reduïdes del seu motor. Seria un bicilíndric del que en surten dos col·lectors que s’uneixen en un silenciador d’escapament per la zona superior del lateral. Pel que fa al basculant aquest és nou, llarg i corbat. També són nous el subxassís multitubular i la forquilla. Si actualmen la 700 és la de carretera i la 800 la més campestre, la 1000 serà la més off-road?

Aquesta nova actualització, amb l’arribada d’una suposada BMW F 1000 GS, situaria al model cara a cara davant d’altres rivals encapçalades per la Honda CRF1000L Africa Twin, però també amb la KTM 1090 Adventure, la Suzuki V-Storm 1000 o la Kawasaki Versys 1000.

Font de l’article: motorbikemag.es