Site icon Motoristes.cat

ÈXIT TOTAL en la 3a Parenoelada solidària a BCN

Fotografia de Jenifer Mendez Valenzuela

Ahir va tenir lloc la 3ª Winter Meet URB’s, la Parenoelada solidària que té com a objectiu la recollida de joguines per a nens amb risc d’exclusió social.

L’esdeveniment va superar totes les expectatives després d’un nou rècord d’assistència de 3.000 motoristes, 1.000 més que a l’edició de l’any anterior. Mares i Pares Noel van tenyir de vermell el centre de la ciutat canviant els trineus per motocicletes.

Cap al migdia i des de diversos punts de la ciutat com la ronda Litoral, ja començaven a veure’s grans grups de motoristes que feien camí fins al punt de trobada. La ruta es va iniciar a Montjuïc, on a les 16:00h ja començaven a concentrar-se assistents a la base de la torre de comunicacions, des d’on van anar ocupant els principals carrers de la ciutat comtal.

Fotografia de Galya Georgieva

Al llarg de la rua, els Santa Claus van repartir caramels pels nens tot fent camí fins a la Creu Roja, a on després de llargues cues, van fer entrega dels regals que seran repartits als més de 1.400 nens amb risc d’exclusió social que hi ha a la ciutat. I és que l’únic requisit per assistir a la Parenoelada, a part d’anar vestit de Sant Nicolau, era portar una joguina per assistent.

Vídeo publicat per Too Slow

Exit mobile version