Intenten robar una Ducati però uns motoristes ho acaben impedint

0
274

Torna a córrer per la xarxa un nou vídeo del robatori d’una moto amb violència. Aquest cop, però, no ho han aconseguit.

A les imatges veiem a dos individus en un aparcament públic i a plena llum del dia, ambdós tapats i amb el casc posat. Mentre un d’ells fa servir una serra radial per partir el cadenat d’una Ducati, l’altre el cobreix amb un martell a la mà. I és que al seu voltant hi ha un grup de motoristes i vianants que els estan al damunt, intentant que desisteixin. Quan un motorista s’hi apropa massa, però, el que estava serrant el cadenat surt a enfrontar-s’hi, amenaçant amb la serra als vianants, mentre els diu que es facin enrrere.

Amb tot aconsegueixen arrancar la Ducati, a la que li fan saltar també l’alarma. És en aquest moment que es produeixen els moments de més tensió, ja que un dels infractors arrenca a córrer contra un motorista que pretenia impedir-li la fugida, però el deixa estar per poder pujar a la scooter amb la que havien arribat.

Finalment els dos individus aconsegueixen pujar a les dues motos i emprendre la fugida, però el portador de la Ducati acaba perdent la moto gràcies a la persistència dels seus perseguidors. El conductor aconsegueix pujar de paquet a la scooter i els dos van cap a un carreró sense sortida, del que acaben sortint malgrat la pressió de vianants i motoristes, que degut a l’agressivitat dels assaltants, es van haver d’apartar al seu pas.

https://www.youtube.com/watch?v=8u8xXH6DYHA

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here