Dissenyar i muntar la teva pròpia moto és una mica més aprop

0
185
Imatge del prototip

Es tracta de la FICTIV FOSMC, una moto de codi obert, és a dir, els clients en trien els dissenys i les seves parts, les quals poden muntar amb facilitat, segons afirma la marca.

Conscients de la dificultat que comporta portar un model al mercat i de la particularitat dels gustos de cada persona, l’empresa Fictiv, dedicada a la fabricació de components, ha creat una moto en només 3 mesos, passant dels dissenys a la fabricació de peces.

En total s’han fabricat 57 parts emprant la tecnologia d’impressió 3D, peces mecanitzades i talls mitjançant tecnologia làser. El nexe de tot plegat és un motor de ducati, i darrere del projecte hi ha Julian Farnam, un apassionat de les motos que ha demostrat en altres ocasions el seu talent creant dissenys espectaculars.

Pel que fa a la moto aquesta és totalment personalitzable, podent triar entre totes les 57 parts esmentades i acoblar-les segons el criteri personal. El client tria els arxius de disseny en format CAD que pots fer fabricar tu pel teu compte, o directament per FICTIV. Seguidament, ho pots muntar en un parell de dies emprant eines convencionals. Tot i tractar-se d’un prototip, ja l’han pogut legalitzar a Califòrnia.

Si vols més informació del projecte visita la pàgina web de Fictiv.

Font de l’article: Motorbikemag

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here