fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeSuccessosLlibertat pel conductor que sota els efectes de la cocaïna va causar...

Llibertat pel conductor que sota els efectes de la cocaïna va causar la mort de dos joves a Amposta

ACTUALITZACIÓ:

El conductor que, sota els efectes de la cocaïna va causar la mort als dos joves que circulaven en moto aprop d’Amposta, ha quedat en llibertat. Així ho ha acordat el jutjat d’instrucció número 3 d’Amposta encarregat de la investigació de l’accident, que ha determinat la llibertat provisional amb compareixences setmanals, retirada de passaport i del permís de conduir i prohibició de sortir del país per l’autor de la tragèdia. La causa és oberta per dos delictes d’homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les drogues.

Notícia:

Ahir al migdia van perdre la vida dos joves que anaven en moto, un noi de 18 anys i la seva parella de 16, a la N-340 al terme municipal d’Amposta. Els dos es desplaçaven en una 125 quan, segons les primeres informacions, una furgoneta hi va topar frontalment en envair el carril contrari.

Els Mossos d’Esquadra van detenir el conductor de la furgoneta per dos delictes d’homicidi imprudent, ja que després de desplaçar-se a la zona i realitzar-li un control d’alcoholèmies i drogues, aquest va donar positiu en el consum de cocaïna. L’individu, que ronda la cinquantena d’edat i és veí de Barcelona, passarà a disposició judicial a Amposta en els pròxims dies.

La raó d’aquesta publicació no és altra que la de recordar la immensa fragilitat a la que ens exposem damunt la moto, i a la que s’exposen els nostres amics i familiars quan ho fan. Cal que que no hi hagi ocasió ni dia en la que abaixem la guàrdia. I és que aquest matí aquests joves han sortit de casa probablement per gaudir de les festes nadalenques sobre rodes i sota un sol esplèndid, i en canvi han deixat a les seves famílies amb uns sentiments que qui redacta aquestes línies no pot reflectir en un escrit.

 

Font de l’article de l’accident

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here