fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeViatges en motoLa Monkey Run, una original aventura pel Sàhara sobre dues rodes

La Monkey Run, una original aventura pel Sàhara sobre dues rodes

Es tracta d’un viatge pel Sàhara realitzat amb monkey-bikes, unes motos de dimensions molt reduïdes que òbviament no estan pensades per realitzar viatges com aquest. L’aventura recorre més de 1.000 km per les dunes del Gran Desert.

La primera edició de la Monkey Run va tenir lloc a l’abril del 2016, on 14 participants van dirigir-se a més de 1.000 km de Marrakech, a una zona desconeguda amb l’únic objectiu d’arribar a la costa de l’Atlàntic en sis dies. Pel que fa a les característiques d’aquestes peculiars motos, tenen un motor de 49 cc, una potència d’uns 3 cv i una velocitat màxima de 45 km/h.

Característiques de Monkey Bikes

Segons els seus organitzadors la Monkey Run tracta precisament d’això, de divertir-se aprofitant les dificultats i les particularitats que ofereix realitzar un viatge en aquestes condicions, una experiència ben diferent a viatjar en una moto convencional.

En determinats punts del viatge els participants es van trobar en que no hi havia una ruta transitable, i van haver de creuar les muntanyes de l’Atles, perdre’s i entrar en contacte amb habitants de la zona per trobar la millor ruta i fins i tot rebre un cop de mà.

Els organitzadors de la Monkey Run ja estàn preparant la següent edició, que ja està completa. Pots seguir les seves aventures a www.theadventurists.com.

Font de l’article: Motorbikemag

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here