fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsEsportivesNova BMW S 1000 RR 2017, renovada i millorada.

Nova BMW S 1000 RR 2017, renovada i millorada.

Ja tenim la nova BMW S 1000 RR als nostres concessionaris. El model, que va revolucionar la categoria súper esportiva quan va arribar al mercat l’any 2009, ha optimitzat diversos aspectes i s’ha adaptat a la nova normativa Euro 4.

En aquesta edició la superbike porta algunes opcions interessants, com el control de tracció DTC incorporat de sèrie, o l’ABS Pro que apareix al incloure com a extra el pack de “Modes de Conducció Pro”.

Aquest model inclou de sèrie el seient monoplaça amb tapa de colí, amb un kit per l’acompanyant que inclou també el seient i els reposa peus pel passatger. Finalment, ofereix la possibilitat de posar-li unes línies vermelles a les llantes en les combinacions de colors més Racing.

Pel que fa als esquemes de color de la versió d’aquest 2017, canvien de manera lleu el disseny, i s’afageix una nova variant en gris metàl·lic i negre.

Components electrònics:

  • Control de creuer opcional
  • Canvi ràpid HP opcional
  • Punys calefactats opcionals
  • Alarma DWA
  • ABS
  • Modes de conducció Pro (Modes “Slick” i “User, Pit Lane Limiter, Launch Control i ABS Pro) opcional.

Preu: 19.120€

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here