Site icon Motoristes.cat

Calçots, la passió per les motos i les causes nobles.

Si estàs llegint aquest article probablement ets dels qui, de petit, somiava amb sentir el vent al pit i la força del motor a dins del puny; et fascinava creuar-te motos pel carrer i el rugir dels seus motors t’hi identificava.

Les motos uneixen i la unió fa la força, més si el lligam d’aquesta unió és una passió que, potser sense saber ben bé perquè, t’ha acompanyat tota la vida. Ara ja ets adult i has descobert que aquesta passió té la força per emprendre accions collonudes i solidàries, dirigides a donar suport a causes nobles i altruistes que, sovint, seran l’única esperança per tirar endavant de moltes persones i les seves famílies.

Un exemple de tot plegat és la tasca que porta a terme l’associació Rodes Solidàries, que es dedica a donar suport i oferir ajuda als afectats per malalties minoritàries. Aquesta associació, sota la presidència i el voluntariat de Martí Suriñach i la col·laboració, l’esforç i l’entrega d’Agus D. Lords, promou, defensa i lluita pels drets i els interessos dels afectats per malalties minoritàries, amb l’objectiu de millorar l’esperança i la qualitat de vida tant dels malalts com de les seves famílies.

Entre les seves accions hi trobem la Calçotada Solidària, que han organitzat pel diumenge dia 5 de febrer a la seu de la seva associació (Camí de les martines 132, Terrassa), en la que els assistents gaudiran de motos, Rock & Roll, calçots, barbacoa i bar. Els beneficis seran d’ajuda directa per la compra d’una cadira de rodes especial i adaptada per l’Àngel, un nen de 9 anys la família del qual es troba en una situació precària (se’n donaran més detalls als assistents durant l’esdeveniment).

Motoristes, el Martí us convida a tots a assistir a aquesta calçotada. Volen ser molta, molta colla, i passar-ho molt bé. Hi faltaràs?

 

Exit mobile version