fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsCustomsThe Battle of the Kings III: Concurs de customització de Harley Davidson

The Battle of the Kings III: Concurs de customització de Harley Davidson

Es tracta d’una competició entre concessionaris de la mítica marca estatunidenca de motocicletes, en la qual aquests participaran amb els seus models personalitzats.

En aquesta ocasió 220 concessionaris oficials de 21 països han hagut de modificar el model Roadster de Harley Davidson, un dels últims models de la gamma Dark Custom.

L’edició d’aquest any ja ha estat presentada oficialment, de tal manera que els usuaris ja poden entrar a la pàgina web de Harley Davidson a votar les personalitzacions més atractives. Teniu temps fins el 14 de febrer, i ho podeu fer a través de l’enllaç http://www.h-d.com/battleofthekings

De la mateixa manera que va ocórrer en edicions anteriors, hi haurà un guanyador en representació d’Espanya i Portugal, el qual passarà a la final juntament amb els guanyadors dels altres països. Només un, d’entre tots els finalistes, serà coronat com a “Custom King” a la gran final europea de Battle of the Kings III.

D’entre les condicions per a participar en aquest concurs en destaquen el pressupost de les modificacions (que no ha de superar els 6.000 €) i els components emprats, que s’han de recollir entre els 10.000 accessoris i peces originals de HD.

Quin serà el premi d’una competició tant artística i carismàtica? Doncs serà el goig de poder exposar la moto guanyadora al pròxim EICMA de Milà que tindrà lloc al novembre, acte on es celebrarà la final del propi concurs.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here