#VÍDEO – Conducció frenètica amb només 10 CV

0
247

Avui us portem un vídeo dels que quasi fa esgarrifar. A les imatges podem veure un conductor que es desplaça per Hanoi (la capital de Vietnam) de manera trepidant. El motorista recorre la ciutat zigzaguejant cotxes, motos, persones i fins i tot a la policia.

És ben cert que a Vietnam l’ús de les scooters i motos de baixa cilindrada està molt estès a la població, de fet tant com ignorar la majoria de les normes de trànsit. Potser una barreja entre les costums de conducció pròpies de l’indret i les presses o el caràcter inquiet del conductor, és el que ha donat lloc a un vídeo com aquest.

Sigui com sigui us deixem amb les imatges per a que pugueu veure-ho vosaltres mateixos i opinar.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here