fbpx
Diumenge, agost 14, 2022
HomeActes solidarisÈXIT ABSOLUT a la Calçotada Solidària de Terrassa

ÈXIT ABSOLUT a la Calçotada Solidària de Terrassa

Aquest passat diumenge va tenir lloc a Terrassa la Calçotada Solidària a la seu de Rodes Solidàries. Una vegada més les motos han estat el nexe d’unió de bones persones, que en aquesta ocasió van ajuntar-se en contra de les malalties minoritàries.

La jornada va veure’s marcada pels forts vents que han causat estralls a tot el territori aquest cap de setmana, però malgrat el temporal, al voltant de 300 persones van gaudir d’una trobada marcada pel bon ambient, la música en directe, un objectiu noble i uns 3.000 calçots.

Fotografia de Pepi DC

El més important de tot plegat, però, és que des de l’associació van poder recollir prou fons per cobrir el cost de la cadira especial i adaptada per l’Àngel, un nen de 9 anys afectat per una malaltia minoritària, la família del qual es troba en una situació delicada.

Només ens queda desitjar més i millors èxits per Rodes Solidàries, i per totes les agrupacions de persones que decideixin unir-se i lluitar per les causes nobles.

Us deixem amb un recull d’imatges de la jornada.

Vídeo d’Alberto Martínez

 

Fotografies de Pepi DC
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here