Site icon Motoristes.cat

#VÍDEO – Marc Márquez prova la X-ADV sobre neu

No és la primera vegada que veiem a Marc Márquez divertir-se a la neu sobre pneumàtics de claus. Fa uns mesos el vam veure amb la seva moto de competició sobre la superfície nevada i en aquesta ocasió el veurem posar a prova l’Honda X-ADV 2017.

A l’hora de transmetre les qualitats off road de la seva nova scooter, Honda ha pensat en Marc Márquez per posar-la a prova. La X-ADV, una scooter polivalent amb aptituds trail, arriba al marcat esdevenint una proposta de vehicle urbà amb capacitats per divertir-se fora de l’asfalt.

Pel que fa a la venda de l’scooter, la trobarem al mercat a partir del pròxim mes d’abril per 11.550 €. La X-ADV comptarà amb un pes de 239 kg, 745 cc i 54 cv. Cal destacar la presència de la transmissió de doble embragatge (DCT) d’última generació, que vindrà incorporada de fàbrica.

Amb tots aquests ingredients i una bona colla de claus als pneumàtics, el Marc s’ho ha passat la mar de bé damunt la neu. I és que hi ha poques coses tant divertides per un motorista que provar màquines noves sobre superfícies adverses.

Exit mobile version