fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeVídeosVÍDEO - Una branca li travessa la cama mentre practica enduro

VÍDEO – Una branca li travessa la cama mentre practica enduro

No és fàcil saber com actuar quan algú del nostre voltant pren mal, una prova d’això és el que li ha passat al protagonista d’aquest vídeo. De fet, és probable equivocar-se i no actuar de la millor manera davant d’un ferit per desconeixença sobre primers auxilis. Però del desconeixement al que han fet els amics del motorista que veureu al vídeo hi ha un bon tros.

El protagonisme d’aquesta història és un motorista que estava practicant Enduro en alguna pista forestal amb els seus amics quan, de sobre, passa per damunt d’un tronc i en trenca una branca amb força, provocant que aquesta se li clavi a la cama.

En una situació així el més fàcil seria imaginar-se als companys preocupant-se pel seu estat i assessorant-se via telefònica amb un facultatiu de la medicina perquè li indiqués com actuar de la millor manera, oi? Doncs ben al contrari de tot plegat, quan el company que porta darrere baixa de la seva moto sembla que s’afanya a treure una farmaciola, però no, el que treu amb presses és la càmera de fotos.

Una vegada documentada gràficament la situació, el “fotògraf” pacta amb amb el pilot d’arrancar-li la branca a pols, i així ho fa.

Si la ferida hagués tocat alguna artèria segurament el motorista no ho hauria acabat explicant, raó per la qual abans de prendre una decisió com aquesta amb una persona ferida cal assessorar-se correctament sempre que sigui possible, i no deixar-se endur per la pressió del moment.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here