fbpx
Divendres, juliol 1, 2022
HomeVídeosSobrepassa la línia contínua i un motorista acaba damunt del seu maleter

Sobrepassa la línia contínua i un motorista acaba damunt del seu maleter

L’accident, que va tenir lloc a una carretera de Los Ángeles fa menys d’una setmana, va implicar a un motorista i a un turisme.

El motorista, que circulava per un carril cobert per una línia contínua, va topar-se de cop amb un cotxe que tot sobrepassant aquesta línia va envair el carril de cop. Com podreu veure a les imatges el motorista amb prou feines té temps per intentar frenar la moto, de tal manera que aquesta impacta amb força contra el maleter del turisme.

Producte de l’impacte el motorista surt llançat per damunt de la moto i acaba caient sobre el maleter del mateix cotxe, el qual seguia accelerant. No és fins després de que el motorista dóna uns quants cops sobre el vidre amb el puny que el conductor redueix la velocitat fins aturar-se.

La cosa no acaba aquí… I és que en anar a recriminar-li la imprudència, el motorista descobreix que ambdós ocupants del vehicle es mostren profundament afectats per algun tipus de substància estupefaent, amb un mòbil damunt de les cames del conductor, i no semblen haver-se adonat de què acabava de passar. Bé, no semblen adonar-se ni d’on són ni de què estaven fent…

Per fortuna sembla ser que el motorista no va patir lesions importants.

A la xarxa alguns usuaris comenten que si bé la raó i la preferència la té el motorista òbviament, aquest es mostra poc previsor, poc anticipatiu i massa confiat en passar pel costat d’una massa de vehicles congestionada, la reacció dels quals en el món en el que vivim sempre és imprevisible.

Nosaltres pensem que realitzant una conducció més defensiva i prudent que s’anticipés més als altres vehicles, aquest motorista potser hauria pogut evitar o disminuir la força d’un impacte que evidentment no era culpa seva. I vosaltres, què opineu?

Us deixem amb el vídeo:

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. @Xavi F. has vist aquest vídeo?

    Si aneu trobant vídeos curiosos i d'interès per les dues rodes els podeu anar compartint. N'hi ha d'entretinguts, d'útils… de tot tipus i que valen la pena de ser vists 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here