fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeModelsNova BMW R 1200 RT 2017, un caramel del Touring

Nova BMW R 1200 RT 2017, un caramel del Touring

Referent dins el seu segment, la nova BMW R 1200 RT de 2017 presenta diverses novetats entre les que hi trobem canvis de tipus tècnic per adaptar-se a la nova normativa mediambiental Euro4, una nova gamma de colors i més extres opcionals.

Aquesta BMW Touring encarna perfectament l’esperit del famós eslògan de la marca: “El plaer de conduir”.

L’RT 1200 RT de 2017 millora en comoditat i en emocions. La facilitat de pilotatge, garanteix una conducció relaxada i còmode que permet al pilot gaudir del trajecte i admirar el paisatge que l’envolta.

BMW R 1200 RT de 2017
BMW R 1200 RT de 2017

L’RT té un nou motor boxer BMW refrigerat per aire/aigua amb un parell més gran i 125 CV per a una propulsió més potent.  El sistema de control de tracció (ASC) fa que la moto sigui fàcilment manejable i ofereix estabilitat en qualsevol carretera. Les modalitats de conducció “Rain” i “Road” permeten que la moto s’adapti a la superfície de la carretera en funció de les condicions climatològiques. L’equipament bàsic de l’RT el completen l’ordinador de bord Pro i els punys calefactables.

El model de 2017 disposa de nous colors, el negre carbó metal·litzat i el blanc alpí, i manté el bronze platí metal·litzat. Tanmateix, desapareixen de la paleta de colors el negre banús metal·litzat, blau San Marino metal·litzat i gris granit metal·litzat mat.

BMW R 1200 RT color blanc alpí
BMW R 1200 RT color blanc alpí

L’equipament especial del model de 2017 té per objectiu oferir una conducció encara més senzilla i un major confort i comoditat.

A tall d’exemple, destaquem la suspensió electrònica BMW Dynamic ESA, l’assistent de canvi Pro  (permet pujar o baixar marxa sense utilitzar l’embragatge), modalitat de conducció Dynamic (enfocat als pilots amants d’una conducció més esportiva i dinàmica), sistema de tancament centralitzat (també bloqueja les maletes) i sistema de control de creuer.

Un altre equipament opcional molt rellevant és l’ABS Pro amb llum de fre dinàmica. Aquest exclusiu sistema ABS, permet frenar enmig d’una corba sense que les rodes es bloquegin i mantenint en tot moment el control de la moto.

BMW R 1200 RT color negre carbó metal·litzat
BMW R 1200 RT color negre carbó metal·litzat

Fitxa tècnica BMW R 1200 RT 2017

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here