fbpx
Dimarts, maig 24, 2022
HomeModelsFem una ullada als nous models de Triumph Street Triple 2017

Fem una ullada als nous models de Triumph Street Triple 2017

Personalitat, caràcter i aptituds repartides en tres models diferents

La naked per excel·lència de la marca britànica estrena el 2017 amb novetats destacables en estètica, part cicle i motor. Arriba amb tres versions diferents: Street Triple S (existeix una versió compatible amb el carnet A2), Street Triple R i Street Triple RS. Cadascuna d’elles té la seva pròpia configuració quant a potència màxima, prestacions, tecnologia i suspensions.

Triumph Street Triple 2017
Triumph Street Triple 2017

Mundialment reconeguda per la seva qualitat, caràcter i estil, aquesta nova generació supera amb escreix la seva predecessora.  D’entrada, presenta un nou motor de tres cilindres que s’enfila fins els 765 cc, oferint 123 cv de potència màxima a 11.700 rpm. Aquest increment notable de la potència s’acompanya d’una reducció en el pes de la moto fins als 166 kg. La millora en la relació pes-potència les converteix en unes motos més explosives i àgils.

Els models de 2017 combinen alta tecnologia, estil i agressivitat. Sense renunciar al confort, presenten un disseny més afilat i esportiu, inspirat en la Daytona R. Aquests models, arriben amb un nou carenat i un nivell d’acabats superiors al de la generació anterior. El nou basculant que incorpora la gamma, maximitza l’estabilitat i ofereix major seguretat i confiança al pilot.

Ordinador de bord
Ordinador de bord

Les Street Triple de 2017 disposen de més de 60 accessoris per millorar les prestacions, protecció, estil i detalls de la moto. A tall d’exemple, podem anomenar el canvi semiautomàtic quickshifter, manetes de fre i embragatge ajustables, tapa de colí, intermitents LED i kits de protecció.


Street Triple S

Ideal per al dia a dia, ofereix una conducció emocionant, àgil i addictiva. Aquesta versió S disposa de millors acabats i és més lleugera. Equipa frens de major rendiment, suspensions Showa i un nou basculant.

El nou motor de 765 cc i 113 cv a 11.250 rpm incrementa la seva potència en un 6,6% respecte la seva predecessora.

La versió S també incorpora accelerador electrònic, dues modalitats de conducció, ABS i control de tracció desconnectable.

Street Triple S
Street Triple S


Street Triple R

Aquesta street fighter ofereix prestacions, especificacions i acabats superiors al que hem vist en la versió S.

En aquest cas, la configuració del motor augmenta la potència en un 11,3% respecte el model anterior i arriba als 118 cv a 12.000 rpm.

La versió R disposa d’una extensa llista d’extres entre els quals destaquen les quatre modalitats de conducció, un quadre d’instrumentació amb pantalla TFT en color i 5 polzades, suspensions Showa totalment ajustables i pinces de fre radials Brembo monobloc M4.32 en el tren davanter.

Cal apuntar que també existeix una versió amb l’altura del seient més baixa i amb configuracions específiques per adaptar-se a motoristes de menor estatura. Parlem de la Street Triple R Low Ride Heght (LRH).

Street Triple R
Street Triple R


Street Triple RS

Es tracta de la naked més única, explosiva i emocionant que hagi fabricat mai la firma britànica. Amb un excel·lent rendiment tan a la pista com a la carretera, és una moto que trenca les normes del joc i s’erigeix com un nou estendard.

L’RS és la més potent de les Street Triple. El nou motor incrementa en un 16% la potència de la moto respecte el model anterior. Genera 123 cv a 11.700 rpm.

Aquesta naked d’altes prestacions, equipa pinces Brembo monobloc M50, forquilla Showa BPF totalment ajustable, amortidor posterior Öhlins STX40 totalment ajustable, una modalitat de conducció addicional anomenada “Track”, canvi quickshifter i pneumàtics Pirelli Diablo Supercorsa SP.

Street Triple RS
Street Triple RS

 

Novetats de la Triumph Street Triple de 2017

 • Motor tricilíndric de 765 cc
 • Sistema d’escapament renovat
 • Embragatge assistit antirrebot (R i RS)
 • Accelerador electrònic de sèrie
 • Última generació del sistema ABS
 • Control de tracció desconnectable
 • Canvi quickshifter de sèrie (RS) i com accessori (S i R)
 • Fars DRL que milloren la visibilitat de la moto (R i RS)
 • Suspensions, frens i pneumàtics d’alt rendiment.
 • Modalitats de conducció en funció de la versió:
  • Street Triple S: Road i Rain
  • Street Triple R: Road, Rain, Sport i Rider
  • Street Triple RS: Road, Rain, Sport, Rider i Track
 • Quadre d’instrumentació renovat LCD (S)
  • Seleccionar modalitats de conducció, odòmetre, nivell de combustible, comptaquilòmetres parcial i distància de viatge.
 • Ordinador de bord amb pantalla TFT en color de 5 polzades (R i RS)
  • Dos comptaquilòmetres parcials, consum mitjà i instantani de combustible, autonomia, selecció modalitat conducció, informació de manteniment, indicador de marxa engranada, temperatura del refrigerant, warning i cronòmetre de voltes (RS).
 • Commutadors amb joystick de 5 posicions per moure’s pel menú del panell d’instrumentació (R i RS)

Fitxa tècnica Triumph Street Triple 2017

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més Popular