Site icon Motoristes.cat

Macbor Montana XR1, una nova trail polivalent de només 125cc

Una petita gran desconeguda

La Macbor Montana XR1 és un model de trail que destaca per la seva baixa cilindrada. Només són 125 cc. És una moto molt lleugera, equilibrada, amb un disseny modern i enfocada a un ús mixt (off-road i carretera).

Macbor Montana XR1

 

Es tracta d’una molt bona alternativa per aquells que es vulguin iniciar en aquesta disciplina, i també es pot veure com una opció low-cost gràcies als 2.799 € de preu de sortida.

La Macbor Montana XR1 compleix amb la normativa mediambiental Euro 4 i equipa un motor  monocilíndric refrigerat per aire de 124,7 cc, cinc velocitats i injecció electrònica Delphi. Ofereix una potència de 10,6 CV a 7.500 rpm i el consum és d’1,9 litres cada 100 km.

Part posterior i ordinador de bord Montana XR1

 

Aquesta “Trail Adventure” disposa de frenada combinada en l’eix davanter, discos de fre Wave i forquilla invertida.  Està dotada de llum diürna i tecnologia LED. Garanteix una autonomia acceptable gràcies al seu dipòsit de 14 litres.

També compta amb un port USB i opcionalment pot equipar maletes laterals, bagul i proteccions per les caigudes.

Montana XR1 off-road

 

Montana XR3, més cilindrada i més potència

Dins d’aquesta gamma d’iniciació, la marca també ofereix la Montana XR3. En aquest cas, sí que és necessari disposar del carnet A2. Gràcies a la seva major cilindrada (249,6 cc), és una moto més versàtil i divertida.

Macbor Montana XR3

 

És igualment ideal per a la circulació urbana, però les seves millors prestacions l’eleven a un nivell de rendiment i amplitud d’acció superiors als de l’XR1.

L’XR3 també disposa, com no pot ser d’una altra manera, d’un motor homologat per la nova normativa Euro 4. Es tracta d’un motor monocilíndric refrigerat per aigua, sis velocitats, injecció electrònica Delphi i eix de balanç. Té una potència de 24,8 CV a 9.000 rpm i un consum de 3,4 litres cada 100 km.

Part frontal i lateral posterior Montana XR3

 

Aquest model equipa sistema antibloqueig de frenada ABS, instrumentació digital i suspensió posterior progressiva per sistema de bieletes.

Montana XR3 off-road

 

Fitxa tècnica XR1

Fitxa tècnica XR3

Exit mobile version