fbpx
Diumenge, agost 14, 2022
HomeModelsMotos elèctriquesEnergica EGO 2017, una moto elèctrica amb sang de F1

Energica EGO 2017, una moto elèctrica amb sang de F1

Una italiana moderna, potent i sostenible

Nascuda a Mòdena (Itàlia), Energica ha reunit algunes de les ments més brillants de la Fórmula 1 per al desenvolupament i confecció dels seus models de motos elèctriques.

Sota el lema “Màxim rendiment, zero emissions”, s’ha convertit en una de les màximes exponents d’aquest sector. La gamma EGO, representa les superesportives de la marca.

Energica EGO 2017
Energica EGO 2017

Prestacions

El model de 2017 compta amb 145 CV i 200 Nm, per la qual cosa augmenta substancialment la seva potència respecte l’any anterior. Ho fa sense perdre autonomia, que se situa al voltant dels 200 km en modalitat Eco.

L’Energica EGO és capaç de passar de 0 a 100 km/h en menys de 3 segons i ofereix una velocitat màxima de 240 km/h.

El cervell d’aquesta superbike es troba en la sofisticada Unitat de Control de Vehicle (VCU). Aquesta joia tecnològica monitoritza i gestiona la bateria, l’inversor, el carregador, la potència del motor i l’ABS de la moto.

Energica EGO color blanc
Energica EGO color blanc

 

Equipament

L’Energica EGO disposa de sistema ABS Bosch d’última generació. Aquest ABS no només impedeix el bloqueig de les rodes sinó que està equipat amb un sistema que evita l’elevació de la roda posterior i la conseqüent bolcada en cas de frenada d’emergència.

L’EGO de 2017 equipa un assistent d’ajuda en aparcament, frens Brembo i un quadre d’instrumentació digital amb una pantalla TFT en color de 4,3 polzades.

En els temps que corren, la connectivitat tampoc podia faltar-hi. Mitjançant Bluetooth i UMTS, pots connectar el teu smartphone, tablet o ordinador personal amb la moto.

Energica EGO a l’exterior
Energica EGO a l’exterior

 

La superesportiva italiana incorpora un sistema de diagnòstic d’errors mitjançant un software universal. D’aquesta manera, un nombre més ampli de tallers podran dur a terme les tasques de manteniment de la moto.

Respecte el model de 2016, conserva les 4 modalitats de conducció: Standard, Eco, Rain i Sport.

Energica EGO en acció
Energica EGO en acció

 

Sistema de càrrega i preu

La bateria de la moto compta amb una garantia estàndard de 3 anys o 50.000 km. Cal remarcar que amb la modalitat de càrrega ràpida, es pot arribar a un nivell del 90% de bateria amb aproximadament 20 minuts.

Té un preu base de 25.400 €, podent afegir elements extres com el kit de fibra de carboni, suspensions Öhlins o la càrrega ràpida, entre d’altres. També hi ha l’opció de l’edició especial amb els colors de la bandera italiana.

Energica EGO bandera d’Itàlia
Energica EGO bandera d’Itàlia
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here