Crom Ride 2017: Superant les expectatives i el mal temps!

0
322
Ruta Crom Ride 2017
Crome Ride – Girona

Calamarsa, pluges i motors encesos

Divendres 30 de juny

Una tempesta perfecta de pedra que va assolar durant la jornada prèvia el village al Pavelló de Fontajau de Girona i les impressionants imatges transmeses als informatius, no van frenar els 167 dorsals participants que iniciarien la sortida a la primera edició de la Crom Ride Girona.

Briffing de Ruta Crom Ride 2017
Briffing de Ruta Crom Ride 2017

Exposició, prova de motos i la sortida

Dissabte 1 de juliol

El paddock posat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona lluïa novament un aspecte formidable.

Les carpes d’exposició i prova de motos de les firmes col·laboradores; BMW – Martin i Conesa, Honda – Gironauto, KTM, Macbor y Kawasaki – Basolí, Suzuki – ImportCross i Yamaha – Tràfach, a més de Metzeler – Pneumàtics Perelló, acollien a primera hora del matí als més de 200 pilots i acompanyants que finalment desafiaven unes complicades previsions meteorològiques que – afortunadament – acabaren permetent un dissabte de ruta motociclista de bellesa excepcional.

L’inesperat diluvi es va quedar en algunes gotes esporàdiques.

La Ruta

Ruta Crom Ride 2017
Ruta Crom Ride 2017

Recorrent els trams més emblemàtics de les carreteres gironines – Els Àngels, La Ganga, Tossa, Cladells o Coubet i evidentment La Creueta i la Collada de Toses – la ruta portava a la meitat del seu recorregut fins l’enclavament ceretà de Llívia.

Els participants que van segellar els seus carnets de ruta a Tossa de Mar, Sant Hilari Sacalm, Ripoll, Llívia, Banyoles i Peralada es van emportar a casa, després d’una diada d’excepcional qualitat motorista, un triple premi.

Els Àngels, La Ganga, Tossa, Cladells o Coubet i per descomptat La Creueta i la Collada de Toses – la ruta portava a la meitat del seu recorregut fins l’enclavament ceretà de Llívia.

D’una banda, els participants van gaudir de la possibilitat de recórrer en moto localitzacions senyeres de la zona: des del Pla de l’Estany a la Molina i l’Empordà, seguint una ruta espectacular. D’altra banda, un traçat de qualitat motociclista de primera, escollit per una organització que malgrat la pluja, funcionà com un rellotge.

Un joc de pneumàtics Metzeler i un TomTom Rider 450

Finalment, el premi als 132 valents que no cediren en front de les previsions del temps i que aconseguiren acabar: a més de la samarreta tècnica de la Crom Ride Girona, un cop recorreguts els 625km a bon ritme, van recollir una útil eina multi funció de butxaca i van entrar en el sorteig d’un joc de pneumàtics Metzeler i un TomTom Rider 450. de juny

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here