Nou concessionari Motospazio al centre de Barcelona

0
315
Motospazio Diagonal de Barcelona
Motospazio Diagonal de Barcelona

Un espai de quasi 400 m2  

  • Ubicat en plena Avinguda Diagonal i amb una extensió de quasi 400 m², pretén esdevenir un centre de referència pels apassionats de les dues rodes.
  • L’obertura del nou concessionari de Motospazio es configura dins del pla d’expansió al territori català del Grup Piaggio, que cedeix la seva confiança a Motospazio per consolidar-se a Catalunya.

Es tracta del segon concessionari de Motospazio, pertanyent al grup Movento, que en aquesta ocasió s’ubica en plena Avinguda Diagonal 428, al bell mig de Barcelona.

Al llarg dels 400m² d’espai que conformaran les seves instal·lacions, les quals s’adapten a la nova imatge corporativa del grup Piaggio, comptaran segons ens fan saber, amb personal altament qualificat, i exposaran vehicles de fins a sis marques diferents (Piaggio, Gilera, Aprilia, Vespa, Derbi i Moto Guzzi).

Amb un concepte d’exposició i una imatge minimalista

En aquest nou projecte, Motospazio configura les seves instal·lacions del centre de la ciutat comtal amb un concepte d’exposició, amb una imatge minimalista i treballada.

Els clients hi podran trobar tota la gama de models, colors, roba i accessoris de les marques del grup, tot plegat podent gaudir de totes les facilitats en la compra d’una moto.

El nou concessionari, que es va inaugurar ahir, multiplica per dos l’espai de venda i expositiu de Motospazio, que a dia d’avui compta amb un parell de botigues a Barcelona.

Fent una mica de memòria, la seu de Motospazio es va inaugurar l’any 2014 al carrer Calvet. Passats tres anys des d’aleshores, s’han posicionat com un dels principals concessionaris motoristes de Barcelona.

Al llarg d’aquest període han tingut un creixement de vendes constant, i esperen vendre al voltant de 900 unitats aquest 2017.

Pel que fa a Movento, aquesta filial de motos ha crescut en cooperació amb Piaggio, que des del principi compta amb un ambiciós pla d’extensió al territori català.

 

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here