fbpx
Dissabte, agost 13, 2022
HomeVídeos#VÍDEO Un cérvol salta per damunt d'un motorista + accident

#VÍDEO Un cérvol salta per damunt d’un motorista + accident

Les imatges mostren un cérvol causant un accident

Si tenen alguna cosa positiva els vídeos d’accidents de moto és que ens mostren directament els perills relacionats amb la carretera sense haver de viure’ls des de la nostra pell.

En aquesta ocasió el vídeo ens mostra amb quina rapidesa un animal pot creuar-se al nostre pas, mentre circulem en línia recta i en una carretera ben ample, és a dir, amb unes condicions favorables a l’anticipació als perills,

Els fets van tenir lloc a les afores d’Alexandria, una  ciutat que es troba a l’estat nord americà de Virginia.

La ruta del nostre protagonista amb el seu grup de companys transcorria amb normalitat quan, després de deixar enrrere una senyal de “creuament d’animals”, un cérvol va creuar l’ampla calçada de punta a punta.

L’animal, lluny d’espantar-se pel soroll i el pas de les motos, segueix travessant la carretera, fins al punt que arriba a saltar per damunt d’un dels motoristes.

Si bé el cérvol torna al camp il·lès, el motorista perd el control de la moto i llisca per l’asfalt fins que perd embranzida i queda estirat damunt del manillar de la moto.

Malgrat la velocitat i la caiguda el conductor accidentat no va resultar ferit, i després de tornar a pujar a la moto, assegura trobar-se bé.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here