fbpx
Dissabte, juliol 2, 2022
HomeSuccessosMor el pilot Enric Saurí en un accident a les 24h de...

Mor el pilot Enric Saurí en un accident a les 24h de Catalunya

Una sortida de pista ha provocat el fatal desenllaç

Si no fa tant que deixàvem enrrere a Nicky Hayden per patir un accident greu amb la seva bicicleta, avui ens ha deixat un apassionat de les motos de casa nostra: El pilot Enric Saurí, de l’equip de Motos Gaspart. 

El jove participava a les 24h de Catalunya en una carrera de resistència al Circuit de Barcelona-Catalunya quan ha patit una sortida de pista en començar el viratge de la primera corba, travessant l’escapatòria en diagonal fins a impactar contra les proteccions.

A causa de l’accident el pilot ha patit un impacte considerable que li ha causat múltiples lesions de caràcter crític. Davant la seva situació d’inestabilitat se l’ha traslladat per carretera a l’Hospital General de Granollers.

Les motos són passió, la passió pot ser velocitat i la velocitat és ferotge. Lamentem especialment la pèrdua d’un pilot de casa nostra que, molt segurament, va viure la passió de les motos des de ben petit, com molts de nosaltres.

Des de motoristes.cat traslladem el nostre més sincer condol a les famílies, amics i companys del pilot.

Ràfegues per l’Enric #motoristes

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here