fbpx
Dilluns, juliol 4, 2022
HomeSuccessosEnganxen a un motorista amb un sistema per amagar la matrícula

Enganxen a un motorista amb un sistema per amagar la matrícula

Sancionat per pretendre eludir els sistemes de vigilància del trànsit

Agents de l’Area Regional de Trànsit de Girona dels Mossos d’Esquadra han multat amb 6.000 euros i la retirada de 6 punts del carnet a un motorista suís per circular amb una moto que equipava un sistema d’ocultació de la matrícula, a fi d’evitar ser identificat.

Tal i com expressa la nota de premsa dels Mossos, el passat dia 6 de juliol una dotació de trànsit realitzava tasques de vigilància a la N-260a en direcció Ripoll, a Olot, quan van observar a una moto circular sense la placa de matrícula.

A través d'una palanca, el motorista amagava la placa de matrícula
A través d’una palanca, el motorista amagava la placa de matrícula

En conseqüència, els agents van emprendre un seguiment del vehicle fins aturar-lo a la mateixa via. Va ser en aquest punt que, per sorpresa de la dotació policial, la motocicleta si que comptava amb una placa de matrícula.

Davant les sospites que aquesta incoherència va aixecar als agents, aquests van inspeccionar a fons el vehicle, fins que van descobrir que la moto portava instal·lat un sistema per ocultar la placa de matrícula, amb la intenció d’evitar que l’identifiquessin si cometia infraccions.

En motiu d’aquesta infracció, els Mossos van denunciar el conductor per infringir l’article 77 de la Llei de Seguretat Viària. Aquest castiga circular amb un vehicle que porta instal·lat sistemes inhibidors de radars o altres mecanismes orientats a modificar el correcte funcionament dels sistemes de vigilància del trànsit.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here