fbpx
Dissabte, agost 13, 2022
HomeModelsIndian Scout Bobber 2018, recollint l'essència de les motos del segle XX

Indian Scout Bobber 2018, recollint l’essència de les motos del segle XX

Indian motorcycles, la primera empresa de motocicletes nord-americana.

Nascuda l’any 1901, ha sigut testimoni directe dels principals esdeveniments que han afectat la societat nord-americana durant tots aquests anys.

Les seves rodes han passat per camins sense asfaltar, circuits, zones de combat, ciutats de la postguerra… fins arribar al dia d’avui.

La seva principal competidora és la també americana i mundialment coneguda Harley Davidson.

En aquest article, aprofundirem sobre la Indian Scout Bobber, que tal i com el seu nom indica pertany a una de les gammes més icòniques de la marca: la gamma Scout.

Indian Scout a la II GM
Indian Scout a la II GM

 

Indian Scout Bobber 2018

Es tracta d’una custom amb identitat i personalitat pròpia que recull l’essència de les motos de meitats del segle XX per oferir com a resultat un producte carregat de significat i d’història.

Veient l’Scout Bobber, segurament ens vénen a la memòria les motos de postguerra que corrien pels carrers dels EUA i Europa després de la Segona Guerra Mundial.

En certa manera, aquest model també serveix per retre un petit homenatge a aquelles motocicletes que van prendre part en un dels episodis més convulsos de la nostra història.

Agressiva, impactant i minimalista

La versió Bobber adopta una nova posició de conducció més esportiva i agressiva gràcies a uns estreps col·locats 38 mm més enrere i un manillar street tracker més ample i pla.

Ofereix novetats en els pneumàtics i les llantes d’aliatge de cinc radis i de color negre, que doten la moto d’una imatge més impactant, gairebé amenaçadora.

També s’observen canvis en les suspensions. A la part davantera presenta una nova forquilla convencional de tipus cartutx i en la part posterior la parella d’amortidors veuen retallat el seu recorregut fins els 50 mm.

Indian Scout Bobber 2018
Indian Scout Bobber 2018

En una moto com aquesta, l’estètica hi juga un paper capital. La Indian Scout ha eliminat tot allò superflu i innecessari de la moto i ha prioritzat un look minimalista i ennegrit al llarg de tot el xassís.

La carcassa del far davanter està acabada en negre, equipa protectors tèrmics d’escapament ventilats i les tapes del motor s’han reduït al mínim.

Característiques de la nova Indian Scout Bobber 2018

Els parafangs (davanter i posterior) han estat retallats i el seient de tipus bobber és de cuir marró, col·locat a baixa alçada i de dimensions reduïdes.

Indian Scout Bobber 2018 lateral
Indian Scout Bobber 2018 lateral

A nivell de motor, aquesta custom americana disposa d’un motor V-Twin (bicilíndric en V) de 94 cv de potència, 1.133 cc i 6 velocitats. Declara un pes de 254 kg.

Arribarà als concessionaris a finals del 2017 amb un preu de 13.990 euros i 5 anys de garantia.

Estarà disponible en cinc colors: Vermell Indian Motorcycle, Negre Thunder, Negre Thunder Smoke, Plata Star Smoke i Bronze Smoke (nou).

Indian Scout Bobber 2018 exterior
Indian Scout Bobber 2018 exterior

Fitxa tècnica

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here