Site icon Motoristes.cat

Rodes Solidàries busca ampliar el seu Cos de Voluntaris

Fotografia de Pepi DC

Fotografia de Pepi DC

El teu temps a favor de causes nobles

Si t’agraden les motos i tens ganes de dedicar una part del teu temps en ajudar en causes benèfiques, encara que sigui de manera esporàdica, estàs de sort. Rodes solidaries obre les portes al seu Cos de Voluntaris.

Què és Rodes Solidàries?

Són una associació dedicada a l’ajuda dels afectats de les Malalties Minoritàries.

Es dediquen a promoure, defensar i lluitar pels interessos i els drets dels afectats per aquest tipus de malalties amb l’objectiu de millorar la seva esperança i qualitat de vida, ja no només pels afectats sinó per les seves famílies.

Tornant al que dèiem, actualment a l’associació hi tenen diferents col·laboradors tant habituals com ocasionals, que ofereixen el seu temps i la seva voluntat a favor dels afectats i les seves causes.

Segons expliquen des de l’Associació, els petits gestos i col·laboracions en moments determinats ho són tot per molta gent afectada no només per les malalties minoritàries, sinó també per minusvalideses, víctimes d’abusos o simplement diuen, de la mala sort.

Us esperen amb els braços oberts i els motors encesos

Si teniu ganes d’ajudar emprant les motos com a nexe d’unió, us estenen la mà per formar part del Cos de Voluntaris de Rodes Solidàries.

Per a posar-vos-hi en contacte, els podeu escriure per privat al Facebook , a través del correu voluntaris@rodessolidaries.com o directament presentant-vos a dos quarts de nou del matí al seu pròxim esdeveniment a Caselldefels, on us entregaran l’acreditació i us comentaran les necessitats específiques per aquell dia.

A més a més, us informaran de totes les accions que tiren endavant quasi diàriament com per exemple el repartiment d’aliments i medecines, entrega d’electrodomèstics de primera necessitat, ajudes en mobilitat, recollides de roba i joguines i la seva entrega, col·laboracions amb altres associacions, en menjadors socials, etc.

Si voleu saber una mica més sobre Rodes Solidàries podeu llegir aquest article.

 

 

Exit mobile version